Herkkuja Tampereen joulutorilta

on

Meidän perheen jouluperinteisiin on pitkään kuulunut käynti joulutorilla bratwurstia syömässä. Kävimme aikoinaan parina vuonna saksalaisilla joulutoreilla Bremenissä ja Trierissä, ja siellä ihastuimme tähän herkkuun. Viime viikonlopun Loviisan jouluretkeltä  emme löytäneet bratwurstia, mutta onneksi Tampereen joulutorilta sitä saa aina. 

Tervetuloa joulutorille!
Bratwurstia suoraan Saksasta

Jos bratwurstin jälkeen vatsassa on vielä tilaa, torilta löytyy jälkkäriksi vaikkapa suklaaomenia. Tämäkin on meillä perinteinen jouluherkku, jota ei voi jättää väliin. 

Suklaaomenia

Tunnelma torilla oli ihanan jouluinen, joululaulut soivat ja glögin tuoksu leijaili torin yllä. Väkeä oli liikkeellä sopivasti, niin ettei kojuille kertynyt ruuhkaa, ja saimme katsella rauhassa tarjontaa. Koska joulutori on avoinna muutaman viikon marraskuun lopusta lähtien, siellä voi hyvin poiketa useampanakin päivänä maistelemassa jouluisia makuja ja hankkimassa joululahjoja. Tällä kertaa ostin itsellenikin pienen joululahjan, koska en vain pystynyt kävelemään kauniiden riipusten ohi ostamatta yhtä niistä. Huomenna sunnuntaina 22.12. tori on viimeisen kerran auki tänä jouluna.

Aitoa joulun tunnelmaa
Houkuttelevan kauniita riipuksia
Riipusten tarina
Torin perinteiset koristeet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s