Kuka olen?

on

Olen Pirkanmaalla asuva nainen, jonka intohimoina ovat matkustelu ja kokeilut keittiössä. Rakastan myös valokuvausta ja kirjoittamista. Kerron blogissani ruoanvalmistuksesta ja leivonnasta sekä erilaisista matkakohteista, joissa olemme perheemme kanssa vierailleet. Erityisen lähellä sydäntäni ovat Espanja, Italia ja Ranska, mutta seikkailen kyllä mielelläni ihan missä vain.

En ole varsinaisesti kasvissyöjä, mutta pyrin käyttämään kasviksia mahdollisimman paljon. Perheemme syö myös paljon kalaa, ja periaatteenamme on, että kun joskus harvoin syömme lihaa, sen pitää olla mahdollisimman eettisesti tuotettua. Syömme myös mielellämme lähiruokaa, joko omalla pihalla kasvatettua tai läheisten tuottajien antimia.

Tomaattivalikoimaa Barcelonassa Santa Caterinan kauppahallissa
Vuoristoseikkailu Kataloniassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s