Iltakävelyllä satumetsässä

Tänä vuonna meidän perheessä ei vietetä joulua perinteisin menoin. Emme kokoonnu juhlimaan yhdessä läheisten kanssa, ja äiti on jatkanut matkaansa tähtien tuolle puolen. Emme kiertele joulutoreilla tai osallistu ystävien kanssa jouluisiin tapahtumiin. Onneksi joulun tunnelmaa voi loihtia uusillakin tavoilla. Viime viikonloppuna rakensin itselleni tunnelmallisen pesän hämärän saunan lauteille kynttilöiden, joulukoristeiden, tyynyjen ja iPadin avulla ja lauloin kauneimpia joululauluja virtuaalisesti siskon kanssa. Teatterielämyksiäkin on ikävä, mutta teatteriinkin pääsee nykyään virtuaalisesti, ja esimerkiksi Tampereen teatterin Saiturin joulusta voi nauttia kotisohvalla makaillen. Virtuaalisia joulukonserttejakin on joka makuun.

Turvallista joulutunnelmaa löysimme perheen kanssa myös Valkeakosken Valometsästä. Mallasveden rantamaisemissa on hieno satumetsä, joka on valaistu polkua seuraavilla kauniilla värivaloilla. Esteetön ja helppokulkuinen reitti lähtee Kirjaslammen uimalan vierestä ja kulkee Mallasveden ylittävälle riippusillalle. Valot syttyvät joulukuun loppuun asti joka päivä pimeän tultua ja palavat iltayhdeksään saakka. Satumetsän siimeksessä on taianomainen tunnelma, ja jouluinen iltakävely on takuulla koronaturvallinen. 

Nyt vielä viimehetken jouluvalmistelut, ja voin avata oven joululle. Ihania herkkuja, kynttilöitä, takkatulen lämpöä ja mukavaa yhdessäoloa perheen kanssa. Toivotan sinullekin kaunista ja tunnelmallista joulua ja parempaa uutta vuotta 2021!

One Comment Lisää omasi

  1. tuula sanoo:

    Tämän kaiken ikävän keskellä kaipaa kyllä satumetsää ja vähän edes joulun tunnelmaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s