Lämmin joulutervehdys lukijoilleni!

on

Pienelle blogilleni koitti eilen juhlapäivä: blogijuttujani on nyt luettu 10 000 kertaa! Kun aloitin blogin kirjoittamisen elokuussa 2019, en osannut kuvitellakaan, että juttuni kiinnostaisivat juuri muita kuin lähipiiriäni, hyvä jos heitäkään. Halusin kuitenkin aloittaa blogiprojektin, sillä siinä vaiheessa elämääni elin vakavan sairauden keskellä ja minulla oli tarve jättää jotakin pysyvää jäljelle itsestäni ja keskittyä johonkin positiiviseen kaiken myllerryksen keskellä. 

Yhdistin blogissani rakkaimmat harrastukseni: valokuvauksen, ruoanlaiton, matkustamisen ja kirjoittamisen. Minusta on ollut ihanaa suunnitella blogikirjoituksia, kokeilla uudenlaisia juttuja keittiössä ja jakaa matkakertomuksia läheltä ja vähän kauempaakin. 

Blogi on nyt kulkenut rinnallani melkein kaksi ja puoli vuotta elämän ylä- ja alamäissä, ja yllättäen se on alkanut elää omaa elämäänsä. Juttujen lukukerrat ovat lisääntyneet pikkuhiljaa, ja monet näyttävät palaavan yhä uudelleen tiettyihin suosikkiresepteihin. Keväinen valkosuklaa-mangojuustokakku näyttää olevan kaikkein suosituin ohje, mutta tänä jouluna äidin taatelikakku on yhtäkkiä noussut hitiksi, eikä ihme, onhan se niin hyvää! Kiitokset äidille sinne tähtien tuolle puolen!

Ehkä eniten minua kuitenkin ilahduttaa ja ihmetyttää se, kuinka monessa maassa pikkuruista blogiani luetaan. Kirjoitan kuitenkin suomen kielellä, joten olisi tosi mielenkiintoista tietää, miten blogini on löytänyt tiensä esimerkiksi Georgiaan tai Peruun! Olisi ihanaa päästä tutustumaan teihin lukijoihin, haluaisin esimerkiksi tietää, kuka Yhdysvalloissa asuva on innostunut leipomaan kinuski-suolapähkinäpaloja ja Amerikan unelmakakkua.

Näissä kaikissa maissa blogiani on luettu (lista on suuruusjärjestyksessä lukijoiden määrän mukaan):

 • Suomi
 • Yhdysvallat 
 • Ruotsi
 • Espanja
 • Irlanti
 • Viro
 • Ranska
 • Kiina
 • Itävalta
 • Saksa
 • Iso-Britannia
 • Norja
 • Ahvenanmaa
 • Tanska
 • Belgia
 • Peru
 • Seychellit
 • Latvia
 • Alankomaat
 • Vietnam
 • Italia
 • Georgia
 • Turkki
 • Sveitsi
 • Liettua
 • Hongkong
 • Kanada
 • Arabiemiirikunnat
 • Saint Lucia
 • Puola

Kiva tietää, etten kirjoittele vain omaksi ilokseni, vaan joku muukin on ehkä saanut inspiraatiota jutuistani. Suuret kiitokset teille kaikille ihanille lukijoilleni! 

Nyt vielä viimeiset jouluvalmistelut ja voin laskeutua joulurauhaan perheeni seurassa. Toivotan teille kaunista ja tunnelmallista joulunaikaa sekä onnellista uutta vuotta 2022! Ensi vuonna sitten uusia makuja ja matkoja!

Takapihan Muumilaakso valmiina joulun viettoon

Advertisement

4 Comments Lisää omasi

 1. Riikkis sanoo:

  Juttujasi on aina ilo lukea – usko pois!
  Ihanaa joulun aikaa sekä intoa ja inspiraatiota ensi vuodelle!

  Liked by 1 henkilö

  1. tindemi sanoo:

   Kiitos Pikkis! 🥰

   Tykkää

 2. tuula sanoo:

  Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

  Liked by 1 henkilö

  1. tindemi sanoo:

   Kiitos Tuula! 😍

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s